Friday, May 17, 2024
HomeРегионПетричГолово шоу на „Арена Яворница”

Голово шоу на „Арена Яворница”

Местният тим с двуцифрена победа над Стрела (Петрич) – 10:2

На добре подготвения терен на стадиона в село Яворница, община Петрич, в мач от V кръг за първенството на Б Областна група се срещнаха едноименния тим и Стрела (Петрич).
Домакините от ФК Яворница разгромиха гостите от ФК Стрела с резултат 10:2. Футболистите от Яворница взеха инициативата от самото начало и се втурнаха в атака, не оставяйки никакви съмнения, че са по-класният отбор на терена. Домакините се настаниха трайно в половината на гостите и ги обстрелваха от всякъде. С три попадения за ФК Яворница се отличи капитана на тима Методи Стоименов – Гелс, по два гола добавиха Орхан Асанов, Николай Якимов и Илко Ризов, а с едно попадение се отчете Владислав Петров.

Двете попадения за гостите бяха дело на Тихомир Методиев и Галин Митов. В отбора на гостите отсъстваха почти всички основни футболисти, които са на работа в чужбина. „Не сме доволни от факта, че не са ни отпуснати необходимите средства от Община Петрич за нормалното провеждане на срещите. Пътуваме за сметка на нас – футболистите, като някои от тях нямат възможност за това”, сподели играещият старши треньор на ФК Стрела Тихомир Методиев.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular