Friday, May 17, 2024
HomeРегионГоце ДелчевДжудистите от „Неврокоп“ грабнаха сребро и бронз на Държавния личен шампионат

Джудистите от „Неврокоп“ грабнаха сребро и бронз на Държавния личен шампионат

Десетки бойци от цялата страна мериха сили в Гоце Делчев

Изключително добро представяне записаха гоцеделчевските джудисти на Националния шампионат по джудо за юноши и девойки младша възраст за 2022 г.Надпреварата се проведе на Лазаровден и Цветница в град Гоце Делчев.

Васил Георгиев и Иван Спиров от СК „Джудо Неврокоп“ зарадваха неимоверно треньора Иван Разманов, катограбнахасребро и бронзв категориите си.

В двата състезателни дни „Неврокоп Арена“ посрещна млади бойци от цялата страна.Надпреварата бе открита от Даме Стойков, вицепрезидент на Българската федерация по джудо и от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, който получи почетен плакет за принос в развитието на бойния спорт.

В първия ден от първенството за призовите места спориха 414 състезатели от 48 клуба, мерещи сили на Държавното лично първенство за момчета и момичета.Васил Георгиев от „Джудо Неврокоп“ спечели сребърен медал в категория до 60 кг..

На следващия ден„Неврокоп Арена“ посрещна 351 млади таланти от 47 клуба – състезатели в Държавното лично първенство за юноши и девойки мл. възраст.Иван Спиров от „Джудо Неврокоп“ завоюва бронзовото отличие в категория до 34 кг.

„Благодарим на всички състезатели за участието и на техните родителите. Благодарим за доверието и подкрепата на Българска Федерация по джудо и Община Гоце Делчев“, заявиха от спортен клуб „Джудо Неврокоп“.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular