Friday, May 3, 2024
HomeРегионФутболистите на Левуново спечелиха с 1:0 в Полена

Футболистите на Левуново спечелиха с 1:0 в Полена

На стадиона в Полена отборът на Левуново изигра много успешен мач от 18 кръг за първенството на областна група Струма-1 и съвсем заслужено се поздрави с победа. Три чисти голови положения създадоха футболистите на домакините от Ветрен, но защитата и най-вече вратарят Емил Стоянчев от отбора на Левуново бяха на висота и не допуснаха отбелязване на попадение в тяхната врата.
През втората част на мача футболистите на гостите заиграха далеч по-добре и чрез централния нападател Николай Вълков и Благой Шумов, Милан Маджиров и Благой Киров все по-често се озоваваха пред вратата на домакините. В 60-та минута при атака, проведена по левия фланг, последва центриране отдясно в наказателното поле на домакините и Стефан Иванов от воле едва не скъса мрежата зад вратаря на домакините за 0:1. До края на мача и двата отбора пропуснаха по две чисти голови положения.
След последния съдийски сигнал най-верните фенове на Левуново, между които и кмета Методи Фетвов се радваха на победата на своя отбор. Следващият мач на Левуново ще бъде на 30 април срещу отбора на Градешница от Долна Градешница. С тази победа тимът има вече 21 точки.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular