Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаДупнишки фенове се стягат за пътуване до Пазарджик

Дупнишки фенове се стягат за пътуване до Пазарджик

  • Привържениците на „Марек“ искат да се снимат за спомен и с Купата на Аматьорската футболна лига

Феновете на „Марек“ се стягат за още положителни емоции през тази седмица.
Както е известно, любимците им станаха шампиони на Югозападната трета лига и получиха медалите и титлата си в събота по време на голямо шоу, за което спомогнаха и привържениците.
Сега запалянковците се надяват да се снимат за спомен и с още една купа, а именно тази на Аматьорската футболна лига. Дупнишкият клуб стигна до финала на надпреварата след успех с 2:0 над „Дунав“ (Русе) във Враца преди две седмици. Сега момчетата на наставника Светослав Георгиев ще се изправят във финална битка срещу „Розова долина“ (Казанлък), които победиха „Левски“ (Лом) в другия полуфинал.
Срещата е в събота от 18 часа на стадиона в Пазарджик, като феновете в Дупница се организират още от сега.
От фен клуба на „Марек“ заявиха пред „Вяра“, че организират пътуване за мача и приканват всички дупничани, обичащи спорта, да подкрепят отбора.
„Цената на човек за организирана екскурзия е 15 лв. Записване в кафенето, което се намира между 2-ри и 5-и блок в квартал „Яворов“. Телефонът за записване е 0899172025 – Петър Петров. Тръгването е в 15 часа от Старата автогара в Дупница. Надяваме се да се съберем колкото се може повече хора и да покажем колко силно е обичан „Марек“, коментираха от клуба на привържениците.

Димитър ИКОНОМОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular