Monday, May 20, 2024
HomeРегионПерникИзвратено! Разследват перничанин за изнасилване на кучета

Извратено! Разследват перничанин за изнасилване на кучета

Бездомно животно е откарано във ветеринарна клиника, установили са следи от сексуално насилие

Полицията в Перник разследва случай срещу мъж от града, изнасилвал кучета. За потресаващата гавра стана ясно от пост от жител на града, подал сигнала и до МВР.
Според него докато разхождал кучето си чул писък на друго. Веднага е потърсил съдействие от полицията. Кучето е било с намордник и вързано с тел. От болка виело.
„Този изрод хваща кученца, малки и големи, гаври се с тях сексуално, без извинение, като последния инцидент се е случил оня ден, ако не се лъжа“, пише потребителят в социалната мрежа.

Кучето е откарано във ветеринарна клиника, където лекарите установили, че има следи от сексуално насилие.

Говорителят на пернишката полиция Венцислав Алексов потвърди, че има подадени сигнали по случая. Той съобщи, че към момента мъжът, срещу когото е подаден сигналът, е установен. Към момента се води разследване от полицаи на Първо районно управление в областния град. Търсят се свидетели, разследват се всички версии.

Стотици души изразиха възмущението си в социалните мрежи от гаврата и настояват за сурово наказание на изверга. Снимката му е качена в мрежата. “Полиция е извикана на място, но за съжаление кучето вече беше изведено оттам и нямаше какво да се направи. Отново няма доказателства и щом не е заварен със свалени гащи….. няма престъпление.
Запомнете добре това лице!!!!!
Това е изродът от гр. Перник, който изнасилва кучета!!!”, пише авторката на публикацията.

„Много моля, ако някой го засече, нека бъдем взаимни, нека си получи заслуженото както трябва, без да чакаме органите на реда, а този изверг се разхожда някъде в Перник под тунелите и дебне следваща жертва.“ – призовават коментиращи.

RELATED ARTICLES

Most Popular