Friday, May 17, 2024
HomeСпорт„Изтребител” „бомбардира” на четири пъти „Долно Осеново”

„Изтребител” „бомбардира” на четири пъти „Долно Осеново”

В мач от третия кръг за първенството на областната група „Струма-1” в село Долно Осеново се срещнаха едноименният тим и ФК „Изтребител” (Ново Делчево). Срещата започна с попадение на бързоногия Венци Стоянов – бивш футболист на „Вихрен”, „Беласица” и „Малеш” (Микрево), сега състезател на тима от Ново Делчево. В 8-ата минута той надбяга безпроблемно след самостоятелен рейд футболистите на домакините и мушна топката в мрежата на домакините за 0:1. Девет минути по-късно отново той с летящ старт се промуши през куп футболисти от домакините и реализира за 0:2. До края на първата част на срещата след грешка на защитата и вратаря на гостите се стигна до равенство – 2:2.
Второто полувреме отново Венци Стоянов и компания стояха далеч по-добре на терена от отбора на „Долно Осеново”. В 60-ата минута Илия Атанасов изведе Венци Стоянов пред наказателното поле на домакините и нападателят на гостите направи резултата 2:3. Отново равенство в 72-рата минута при настъпило меле пред вратата на „Изтребител”. В самия край на срещата Илия Чакалов изведе Илия Атанасов, последва директен обстрел, вратарят на домакините изби и в добавката Атанасов не сгреши за 3:4.
След мача президентът на „Изтребител” Благовест Любенов изрази задоволство от победата на своя отбор. Дебело подчерта, че не бива да се стига до подценяване на противника, както се е случило през първата част на срещата срещу „Долно Осеново”. Отборът на „Изтребител” не бе воден този път от наставника си Атанас Балкански, който бе ангажиран за турнир по мини футбол.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular