Saturday, May 4, 2024
HomeСпорт„Струма” вкара 4 гола на „Локо” в Генерал Тодоров

„Струма” вкара 4 гола на „Локо” в Генерал Тодоров

Устремилият се към първото място отбор на „Струма” (Марикостиново) започна с натиск мача си в Генерал Тодоров срещу местния „Локомотив”. Мариян Терзиев и Йордан Бербатов изскочиха очи срещу вратаря на домакините, но не успяха да го преодолеят. Първия гол в мача отбеляза Георги Бъчваров. В 17-ата минута със страхотен шут от 25-26 метра той изпрати неспасяемо топката в мрежата за 0:1. В 41-вата минута Венци Митрев подаде към Марин Георгиев-Мерата, който напредна на скорост и промушвайки се между двойката централни защитници на „Локо”, провря топката зад вратаря за 0:2.
След почивката четата на Атанас Терзиев беше неудържима по всички части на терена. В 64-тата минута Веско Найденов изведе по десния фланг Мариян Терзиев, който напредна и от движение изпрати топката в мрежата и направи резултата класически – 0:3. Четвъртото попадение във вратата на домакините бе отбелязано в 77-ата минута. Тогава влезлият в игра Александър Камишев насочи топката към устремилия се отдясно Мариян Терзиев, а той подаде удачно на Георги Младенов, който не сгреши за 0:4.
След мача наставникът на „Струма” (Марикостиново) Атанас Терзиев сподели: „Мача изиграхме на най-лошия терен на територията на община Петрич, който не позволяваше на такъв техничен отбор като нашия да покаже истинските си възможности. Тази разорана целина бе осеяна с най-обичната храна за животните – тученица, с две думи – този терен става за всичко друго, но не и за футбол. Ако мачът се играеше на добър терен, със сигурност щяхме да победим домакините с двуцифрен резултат”.

RELATED ARTICLES

Most Popular