Thursday, May 2, 2024
HomeСпорт„Орел” „клъвна” два пъти гостите от Левуново в Лебница

„Орел” „клъвна” два пъти гостите от Левуново в Лебница

Трета поредна победа записа отборът на „Орел” (Лебница) в мач за първенството на областната група „Струма-1”. Над 200 зрители, начело с кмета Славчо Бисерков, окуражаваха през цялото време своите любимци. Мачът между „Орел” и „Левуново 2014” завърши 2:0. Натискът на отбора на домакините даде резултат в 16-ата минута, когато Боян Атанасов реализира отсъдената дузпа срещу него за 1:0. До края на полувремето опитите на футболистите от „Орел” да вкарат нови попадения се оказаха безуспешни заради неточен мерник.
След почивката отново по-добрият отбор на терена бе този на домакините. В 74-тата минута Николай Донушев след скоростна атака по десния фланг навърза изпречилите се срещу него футболисти от отбора на гостите и по диагонала насочи кълбото в мрежата за 2:0. На два пъти и гредите помогнаха на гостуващия тим след удари на Константин Кирилов.
Този мач бе ръководен на ниво от съдийска тройка от Петрич, начело с Илия Илиев и помощници Любослав Танев и Светослав Георгиев. Делегат на мача беше Страхил Шурков.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular