Monday, May 20, 2024
HomeАктуално от днесКметът М.Чимев с подаръци за инвитро бебетата на Дупница  

Кметът М.Чимев с подаръци за инвитро бебетата на Дупница  

От 365 дни в годината, този момент винаги ми е бил най-приятният, сподели градоначалникът

Традиционните коледни дарове за децата на Дупница поднесе кметът на общината– инж.Методи Чимев. Всяка година, в навечерието на Коледа, градоначалникът  дарява бебетата, които са се появили на бял свят с финансовата помощ на Общината за ин витро процедури. 7 са тазгодишните бебета, които донесоха радост и щастие на своите родители.

“Никога не съм го крил и го казвам отново. От всички 365 дни в годината, този момент винаги ми е бил най-приятният. Да видиш, че най-голямата мечта на едно семейство се е сбъднала, а ние като общество сме спомогнали с нещо мъничко – по-голям дар за нас няма. Благодаря ви, че ни правите част от вашето щастие. Над 50 са вече бебетата, които са се родили с финансовата подкрепа на Община Дупница. Първата кампания стартира през 2012 година. Знаете, че имаме във фоайето на Общината дърво на живота, като на всяко листенце има снимка на детенце. Листата почти се напълниха, така че ще трябва да “засадим” второ “, коментира с родителите инж.Чимев.

“Финансов ресурс за подпомагане на двойки от общината винаги ще има. Дори и сумата да надхвърля заложената, заявил съм го категорично – бюджет ще коригираме, но няма да върнем никого”, заключи кметът.

RELATED ARTICLES

Most Popular