Saturday, May 18, 2024
HomeСпортЛевски ІІ и третият отбор на ЦСКА 1948 не излъчиха победител

Левски ІІ и третият отбор на ЦСКА 1948 не излъчиха победител

Ташко СУЛЬОТОВ

На терена с изкуствено покритие на стадион „Георги Аспарухов” в отложен мач от 24 кръг на ЮЗ Трета лига, група Б, се срещнаха дублиращият отбор на Левски и ЦСКА-1948 ІІІ. В 3-та минута от фаул Антон Стоянов от отбора на домакините изпрати топката в мрежата на Александър Маджаров за 1:0. Футболистите от гостуващия тим реагираха като ужилени и тръгнаха да променят резултата, обсаждайки наказателното поле на домакините.

В 17-та минута Кристиян Бойчев нахлу в наказателното поле на сините и бе спънат. Главният съдия Любомир Вушовски съвсем справедливо отсъди дузпа в полза на червените, която Айвън Ангелов превърна в гол за 1:1. До края на полувремето по-добре стояха на терена футболистите на гостите, но до нов гол не се стигна и всички се оттеглиха на почивка при резултат 1:1.

През второто полувреме мачът беше още по-оспорван. Редуваха се атаки и пред двете врати. В 59-та минута бе извършен фаул в атака срещу Мартин Хайдаров, но главният съдия Любомир Вушовски не отсъди нарушението и топката бе отнета от футболистите на домакините, аташирана към Калоян Стрински, който я изпрати в мрежата зад Александър Маджаров за 2:1. Четири минути по-късно след центриране на Айвън Ангелов в наказателното поле на домакините Даниел Маджаров простреля синия страж Йоан Загоров за 2:2. В 2-минутното продължение на мача отличната намеса на резервния вратар Николай Горанов бе причина да не се стигне до отбелязване на нов гол от страна на домакините и загуба за гостите.

RELATED ARTICLES

Most Popular