Friday, May 17, 2024
HomeСпортЛевуново победи Граничар (Логодаж) на терена в Рилци

Левуново победи Граничар (Логодаж) на терена в Рилци

В мач от 14 кръг за първенството на БОГ Благоевград Струма 1, в Рилци се срещнаха отборите на ФК Граничар 2022 (Логодаж) и ФК Левуново 2014. Срещата завърши при резултат 2:0 за гостите от Левуново с попадения на Антоан Велев в 20-та минута и Благой Шумов в 24-та минута. През първата част на двубоя далеч по-добрият отбор бе този на гостите, в чиито редици играят много млади и талантливи футболисти и с лекота надиграваха защитата на Граничар. Първият гол в 20-та минута стана след атака по десния фланг, Антоан Велев навлезе вътре в наказателното поле и изпрати топката в мрежата на противниковия страж за 0:1. Четири минути по-късно след изпълнение на английски тъч от известния Христо Велев, топката попадна у Благой Шумов, който преодоля централния защитник на Граничари прати кълбото в мрежата за 0:2. За отбора на домакините Денис Стоилов, Нино Петров и Михаил Слюкарски не успяха да огорчат вратаря на гостите от Левуново.

През втората част на срещата наставникът на Левуново 2014 извърши няколко смени. Качеството на играта чувствително спадна, в същия момент старши треньорът на Граничар пусна в игра няколко опитни футболисти и играта се поизравни, но не се стигна до промяна на резултата.

„Първа домакинска загуба за нашияотбор. Отборът на гостите се възползва от лошото ни начало и отбеляза два леки гола до двадесетата минута.След това нашите се раздадоха,  но опитът на противника им помогна да затворят мача. В края на първото,   след това и през второто полувреме, имахме възможности за гол,но не ни се получиха нещата.Този мач ни даде важен урок, който ще ни направи по-силни!Благодарим за силната подкрепа от страна нашите фенове и им се извиняваме за лошия резултат.

ФК Граничар Логодаж организира инициатива да награждава своя най-добър играч от предния мач с бутилка червено вино, подсигурено от нашите приятели от винарска изба „Логодаж“.

Наградата получи Калоян Барилски. На срещата наши гости бяха Пламен Червенков – кмет на село Логодаж, братята Нейко и Краси Червенкови, кметът на Бело поле г-н Стойчев, Методи Стоянов-Мечо и много други”, сподели след мача Кирил Христов – старши треньор на Граничар 2022.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular