Thursday, May 2, 2024
HomeСпортЗрелищно равенство с обрат между Осеново и Спартак (Склаве)

Зрелищно равенство с обрат между Осеново и Спартак (Склаве)

В мач от 18-и кръг на АОГ Струмаотборите на Осеново от Долно Осеновои Спартак(Склаве) завършиха наравно 3:3.

Мачът започна с натиск на домакините и още в 2-та минута те поведоха с гол на Валери Крънчов.

Отборът на Долно Осеново не спираше да атакува и пресираше успешно тима на гостите. В 10-та минута перфектна атака завърши с красиво попадение на Антон Крънчов за 2:0. Това окрили футболистите на Осеново и те търсеха отбелязване на ново попадение.

В 32-та минута след перфектна контраатака те поведоха с 3:0 с попадение на Браян Марков. До края на полувремето резултатът можеше да стане 4:0, но изстрел на Кристиян Крушов срещна страничната греда зад стража на гостите.

И след перфектното първо полувреме, отборът на домакините си направи грешна сметка, че е спечелил мача и през второто полувреме може и да намали темпото. Явно тимът от Склаве не се отказваше от борбата и заигра съвсем сериозно и отговорно, търсейки пробив в защитата на осеновци. Така в 60-та минута след изпълнение на фаул Васил Феридаров с директен обстрел изпрати топката в мрежата на домакините  за 3:1. Това попадение окрили футболистите на гостуващия тим и те все по-често се озоваваха пред наказателното поле на Осеново. В 70-та минута се възползваха от груба грешка в защитата на отбора от Долно Осеново и Васил Феридаров успя да намали резултата на 3:2.

В 85-та минута след изпълнение на ъглов удар и неразбирателство в защитата на домакините гостите изравниха резултата, като отново голмайстор бе Васил Феридаров за 3:3.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular