Sunday, May 19, 2024
HomeОживлениеМагазинче в Брезник с две благотворителни инициативи

Магазинче в Брезник с две благотворителни инициативи

Магазин за подаръци, торти от памперси и други артикули в град Брезник ще се включи с две инициативи на тема “Добротата в нас”, съобщиха от търговския обект.

Магазинът се намира на улица “Георги Ив. Бунджулов” № 57 в Брезник. Едната инициатива е свързана с осигуряването на хранителни продукти за нуждаещи се под надслов “Ако имаш донеси, ако нямаш си вземи”:  Всеки, който има желание, възможност и добро сърце, може да донесе трайни хранителни продукти, плодове и зеленчуци и да ги остави в кутията на доброто. Всеки, който има необходимост или познава човек в нужда, приятел, роднина, баба, дядо, съсед, може да избере, вземе или сподели, необходимите продукти с него”, споделят от магазина.

Другата инициатива е свързана с подаръци за най-малките. “Скъпи родители, заедно с вашите деца, напишете писмото до любимият на всички дядо Коледа. Заповядайте в магазина и лично пуснете писмото в кутията. Мили деца, бъдете послушни и очаквайте желания подарък под елхата в коледната нощ”, допълват от търговския обект.

Магазинът се намира на ул. “Георги Ив. Бунджулов” № 57. “Ако ти си добър, добър е и твоя живот!”, споделят от обекта.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular