Monday, May 13, 2024
HomeСпорт„Марек“ посреща „Хебър“ в един от най-напечените мачове във Втора лига

„Марек“ посреща „Хебър“ в един от най-напечените мачове във Втора лига

„Марек“ приема втория в класирането „Хебър“ (Пазарджик) в един от най-интересните двубои от 18-ия кръг във Втора професионална лига.
В последния си мач преди паузата за националните отбори дупничани се наложиха с 1:0 над дублиращия отбор на „Лудогорец“ и сложиха край на дългата си серия без успех. След това по програма те трябваше да гостуват на бургаския „Нефтохимик“, който обаче прекрати участието си в професионалния футбол броени дни преди срещата. Така футболистите от Дупница си спестиха тежко пътуване до другия край на България и успяха да си отпочинат преди последната серия мачове от календарната година.
„Марек“ изигра контрола миналия петък, като загуби на стадион „Бончук“ от втория тим на ЦСКА 1948 с 0:2. В срещата треньорският щаб на дупнишкия клуб даде шанс за изява и на някои юноши, като бяха пробвани и различни схеми на игра.
Припомняме, че зрителите на мача с „Хебър“ ще имат шанс да спечелят интересни награди. Всеки фен, който си е купил билет за конкретния двубой, ще може да спечели смарт телевизор, конвекторен радиатор, микровълнова печка, както и други предметни награди, специално подготвени за зрителите. Същата томбола ще бъде проведена и в другите две домакинства на „Марек“ срещу „Септември“ (Симитли) и „Янтра“ (Габрово).

Димитър ИКОНОМОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular