Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаНаркоразпространителите Лапачки и Хеликоптерите "развиват" дрогерии в Дупница

Наркоразпространителите Лапачки и Хеликоптерите “развиват” дрогерии в Дупница

Нов маркетингов подход прилагат оперативно интересни лица, свързани с разпространението на наркотици в Дупница. При изписване в търсачката на Гугъл карти като ключова дума дрогерии в Дупница, сред първите отбелязани попадат имената на фамилия Лапачки и небеизвестните братя с прозвището Хеликоптерите. И двете семейства са известни и на полицията и на правораздавателните органи, като едни от големите дилъри в града с по няколко присъди. Някои определят подходът им като иновативен за този тип бизнес, а други като шега, която е спретната от приятели или конкуренти, с цел да насочат погледите на криминалисти и разследващи към тях. За непредубедените очи обаче “Лапачите” ООД  и “Хеликоптерите”  попадат под общ знаменател и равнопоставено до реалните дрогерии в града, развиващи напълно чист и легален бизнес. Отбелязаните като “дружества с ограничена отговорност” имат ясно посочен адрес и 24- часово работно време, те са обозначени и разпознаваеми със снимки.

“Че Дупница е град на фармацията е известно на всички, че химиците не са малко също е известно, но да стоят имената и прозвищата на видни разпространители на наркотици до имената на дрогериите в града е меко казано притеснително. Да не говорим, че вероятно има лица, които няма да направят разлика в наименованията”, коментират наблюдателни и обезпокоени от това дупничани. Други пък определят отбелязването на картата като дръзка проява на комбинативност и пълен непукизъм към правораздавателните органи.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. По- големият Капачки почина преди около година, другият не живее в Дупница. Какво ги коментирате по такъв просташки начин?

  2. Извинявам се за правописа, К и Л са една до друга на клавиатурата.

Comments are closed.

Most Popular