Sunday, May 19, 2024
HomeКриминалниПастрок удря 13- годишно момиче от Брезник, а перничанин посини от бой...

Пастрок удря 13- годишно момиче от Брезник, а перничанин посини от бой собствената си баба

Пастрок нанесе юмруци по лицето на 13-годишно момиче от Брезник, а 24-годишен перничанин преби жестоко собствената си баба. Случаите на домашно насилие се разследват от служители от Второ РУ и РУ-Брезник.

Непълнолетното момиче само е подало сигнала в полицията. То заявило пред разследващите, че 48-годишен мъж, който не й е баща, а живее с майка й на семейни начала в брезнишко село й е нанесъл удари в областта на лицето.

Органите на реда посетили местопроизшествието и на място задържали 48-годишният мъж, на когото е наложена до 24 часова полицейска мярка по Закона за МВР.

Прокуратурата в Перник разследва сигнал за побой над възрастна жена. Той е подаден на 28 февруари, около 02, 10 ч. в дежурната част на Второ Районно управление в областния град.

Полицаите реагирали незабавно и на място задържали 21-годишен перничанин, който нанесъл телесна повреда в условията на домашно насилие на 78-годишната му баба. Жената била с множество синини по тялото. Младежът бил задържан за до 24 ч. с полицейска заповед.

По двата случая са започнати разследвания и работата продължава под надзора на прокуратурата

RELATED ARTICLES

Most Popular