Wednesday, May 22, 2024
HomeСпорт„Пирин” (Разлог) и U-19 на ЦСКА завършиха 1:1 в контролна среща

„Пирин” (Разлог) и U-19 на ЦСКА завършиха 1:1 в контролна среща

  • Най-добрият футболист на разложани Красимир Шапкаров ще се подложи на тежка операция

 

Футболните отбори на „Пирин” (Разлог) и U-19 на ЦСКА завършиха 1:1. Контролният мач се игра на градския стадион в Разлог. Чрез този мач отборът на домакините представи пред феновете играчите, на които ще разчита треньорът Христо Джоджов през пролетния дял на първенството. На контролната среща присъства и кметът на Разлог Красимир Герчев.
През първата част на срещата футболистите на домакините имаха удобни позиции за отбелязване на гол. Цветан Варсанов отблизо изпрати топката над вратата на „армейците”, а Николай Хаджиниколов от десетина метра бе неточен срещу вратаря на гостите. И двата гола в срещата бяха отбелязани през второто полувреме. В 66-ата минута Георги Каракашев изведе отдясно Марио Димитров в наказателното поле на ЦСКА и изпрати топката в мрежата за 1:0. В 74-тата минута Асен Дончев след атака по десния фланг центрира топката, Борислав Будинов с глава я отклони и Асен Дончев я поде с гърди и я изпрати неспасяемо във вратата на домакините за 1:1. Това бе втората контрола през седмицата за отбора на „Пирин” (Разлог), като в изминалата сряда победиха отбора на „Ботев” (Ихтиман) с 2:1 на стадиона в Крупник.
След срещата старши треньорът на U-19 на ЦСКА Иво Танев сподели, че контролата срещу мъжкия отбор на „Пирин” (Разлог) е била много полезна седмица преди гостуването в Бургас на „Нефтохимик” в среща от първенството на елитната група на U-19.
В срещата не взе участие най-добрият футболист на „Пирин” (Разлог) Красимир Шапкаров, на когото предстои тежка операция.

RELATED ARTICLES

Most Popular