Sunday, May 19, 2024
HomeКриминалниПобой до смърт в Самоков! Откриха тялото на 17-годишно момче

Побой до смърт в Самоков! Откриха тялото на 17-годишно момче

18-годишният извършител е задържан за срок до 72 часа

17-годишен младеж е починал след жесток побой в Самоков, съобщиха от МВР. Той гледал конете на момче на 18 години, но убиецът го заподозрял, че ги краде.

Момчето е намерено в постройка в имот на ул. „Ихтиманско шосе“, след като около 23,20 часа е подаден сигнал за мъж в безпомощно състояние.

Екип на спешна помощ е констатирал смъртта на Г. Ю. Извършителят А. И. е задържан за срок до 72 часа. Той е на 18 години, повдигнато му е обвинение за убийство.

Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – София се води разследване по досъдебно производство за извършено престъпление. Това съобщиха от ведомството.

Смъртта е настъпила по особено мъчителен начин за жертвата и убийството е извършено с особена жестокост. В качеството на обвиняем е привлечен А.И. (на 18 години). С постановление на прокурор той е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия. Разследването на тежкото престъпление продължава.

Припомняме, че при друг криминален случай в Самоков от последните дни, полицията установи непълнолетен, извършил две кражби. Той е на 17 години.

 

Според разследващите разбил прозорец на магазин, като е откраднал електронни цигари и артикули за тях на стойност 1007 лева. Момчето е свързано и с кражба от автомобил.

Извършителят е известен на инспекторите от Детска педагогическа стая.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. От мангал нищо не става.Те това е поредното доказателство.Боклуци и боклуци.

Comments are closed.

Most Popular