Monday, May 13, 2024
HomeРегионПетрич„Подгорец” победи трудно, но заслужено „Калабак”

„Подгорец” победи трудно, но заслужено „Калабак”

Дерби мачът на Подгорието между отборите на местния „Подгорец” и „Калабак”  Самуилово бе спечелен от тима от Коларово.  През първата част на срещата футболистите на домакините доминираха в играта на терена и с два гола на бившите футболисти на „Беласица” , сега с фланелката на „Подгорец” (Коларово) – Тодор Кръстев и Андон Атанасов, поведоха с 2:0 в резултата. Играта беше жива и интересна, но до нови попадения до края на първата част от страна на двата отбора не се стигна заради неточен мерник на футболистите им.

Напрежението на терена продължи и след почивката. В 61-ва минута след центриране от ъглов удар отляво през вратата на домакините настъпи меле и Стефан Иванов се оказа най-съобразителен и с крак отклони топката в мрежата зад вратаря на Подгорци за 2:1. До края на срещата се създадоха по няколко голови ситуации пред двете врати, като за домакините 100%-тови положения проиграха Димитър Ичев и Андон  Мицков.

”Напълно заслужена победа за отбора на Подгорец. За жалост чисти голови положения проиграха Иван Танчев и Владимир Кабранов. Радвам се, че успяхме срещу един добър отбор, какъвто бе този на Калабак Самуилово”, сподели Велик Великов от отбора на  Подгорец.
Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular