Thursday, May 16, 2024
HomeРегионБлагоевградПореден инцидент на пешеходна пътека в Благоевград!

Пореден инцидент на пешеходна пътека в Благоевград!

Кола блъсна жена, тя е със счупен прешлен

Пореден тежък пътен инцидент на пешеходна пътека в Благоевград. 31-годишна жена е с фрактура на прешлен, след като бе блъсната от лек автомобил в квартал „Еленово“. Пътният инцидент е станал на ул. “Преслав” към 8 ч. в понеделник. По колата, блъснала жената, няма видими следи от удара.

Пострадалата е транспортирана с линейка до СПО на МБАЛ-Благоевград, изследванията са установили фрактура на прешлен. Около обяд тя е била преместена за лечение в София.

Пробите с полевия тест на водача на лекия автомобил-жена на около 35 години, са отрицателни. Районът бе отцепен, движението се осъществяваше в едната пътна лента.

Само няколко часа по-късноверижна катастрофа затвори улици в Благоевград. Три леки автомобила се удариха на кръстовище в кв. „Струмско“, има двама пострадали.

Около 14,00 ч. лек автомобил „Тойота“ спира на светофара на ул. „Яне Сандански“, в нея се нанизват идващи отзад пикап „Дачия“ и „Рено“. Двама души се оплакват от болки във врата, качени са в линейката и транспортирани за преглед в СПО на МБАЛ-Благоевград.

В единия автомобил е имало майка с малко дете, не са пострадали.

RELATED ARTICLES

Most Popular