Monday, May 20, 2024
HomeСпортСливнишки герой подчини третия отбор на ЦСКА 1948

Сливнишки герой подчини третия отбор на ЦСКА 1948

На стадион НСА в столицата в мач от 17-и кръг за първенството на ЮЗ Трета лига се срещнаха третия отбор на елитния ЦСКА 1948 и Сливнишки герой(Сливница).

Двубоят започна с натиск на гостите, които успяха още в 13-ата минута да поведат в резултата, след като Александър Александров-Аци отбеляза едно красиво попадение, дошло след страхотно двойно подаване между него и Димитър Панталеев, извело голмайстора на отбора сам срещу вратаря на домакините Антони Николов за 0:1. Това попадение се оказа единствено през първата част на мача.

След почивката отново по-добрият отбор на терена бе този на гостите от Сливнишки герой. В 73-та минута комбинация на Давид Димитров и Радослав Мутафов остави последният в отлична позиция за стрелба, който с топовен шут не пропусна да реализира попадение за 0:2.

ЦСКА 1948 III също имаха шансове. В 47-ма минута резервата Васил Димитров излезе сам срещу вратаря  на Героя Димитър Димитров, но би у него. До края на полувремето отличната намеса на вратаря на гостите Димитър Димитров бе причина да не се стигне до промяна на резултата, след като отрази навреме ударите на Даниел Маджаров, Марто Бойчев  и Антон Бакалов.

След тази победа Сливнишки герой е на 7-ма позиция с 28 точки, а ЦСКА 1948 ІІІ е 17-и с 15 точки в опасната зона.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular