Sunday, May 19, 2024
HomeСпортТреньорът Николай Николов обявява в петък групата на "Беласица" за мача с...

Треньорът Николай Николов обявява в петък групата на “Беласица” за мача с “Банско”

На последната тренировка на футболистите от петричкия клуб Беласица Иван Вълчанов се включи на пълни обороти. Така се очертава да попадне на терена в съботния мач срещу отбора на Банско. На разположение на Николай Николов е и вратарят Боби Груев. Наказанието на Иван Марчев изтече, но дали ще влезе в групата, ще има яснота едва в петък. Защитникът Атанас Карачоров тренира на облекчен режим без топка. И за него ще има яснота дали ще попадне в групата едва в петък след последното занимание. Въпреки желанието на защитника Мартин Русков, той изостава физически заради операцията и възстановяването след нея. За него ще са необходими най-малко още две седмици да навакса изпуснатото в подготовката и тогава вече ще бъде на разположение на наставника си Николай Николов. Засега сигурен извън сметките на наставника си е наказаният за натрупани жълти картони Йордан Тодоров. До мача срещу отбора на Банско старши треньорът ще проведе още една тактическа за доизясняване на схемата на игра, която той смята да приложи в съботния мач срещу Банско.
При това положение наставникът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Николай Николов ще обяви групата от 18 футболисти, на които ще разчита в събота срещу отбора на Банско, едва след последната тренировка в петък следобед. Николай Николов винаги е подчертавал, че в отбора няма сигурни титулярни места за никого от наличните футболисти. Тези, които са сериозни и отговорни по време на заниманията през съответната седмица и които се намират в оптимална форма в момента, ще вземат участие в съботния двубой. Николов има информация за моментното състояние на отбора на Банско. Знае как да подходи срещу този отбор, който през настоящото първенство е един от добрите в групата.
„Приканвам нашите приятели – феновете – да изпълнят трибуните и да ни подкрепят така, както са го правили досега, за да може след последния съдийски сигнал да тържествуваме заедно”, сподели Николай Николов.
Играещият старши треньор на мъжкия отбор на ФК Банско Боби Галчев сподели, че до последно под въпрос ще бъдат Илия Мунин, Йордан Лечов, Веско Весков, Иван Рошков и Теодор Чолев, които не са напълно готови за мача.
„Тренирахме през седмицата на стадион Свети Петър и на терена в град Добринище. Предстои ни много сериозен мач срещу един от най-добрите отбори в групата. Нека на стадион Цар Самуил в събота победи по-добрият на терена”.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular