Saturday, May 18, 2024
HomeНовиниБългарияЦветанов препоръча на Нинова да си смени шофьора

Цветанов препоръча на Нинова да си смени шофьора

 

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се усъмни във версията, че втората катастрофа с лидера на БСП Корнелия Нинова не е случайна. Преди дни самата тя коментира, че започва да си мисли, че вторият инцидент с нея, станал в рамките на кратко време и с автомобил на една и съща таксиметрова компания, не е съвпадение.

При първия случай, когато такси се заби в служебния автомобил на Нинова, тя получи камшичен удар и около 2 седмици бе с шина на врата. При втория, станал преди дни, социалистката се размина без нови травми, но се наложи пак да сложи шината, защото старата травма се активирала.

На въпрос на Нова тв вчера дали се притеснява за Корнелия Нинова, Цветан Цветанов отговори: “С тези инциденти, които зачестиха, относно таксиметровите удари – да. Но смятам, че тя изглежда добре, в добро състояние, и съм убеден, че всеки един лидер ще може да си създаде необходимата среда в нейната партия да бъде уважавана и да може да дават алтернативни решения за управлението на страната”.

Запитан дали като бивш вътрешен министър прави обосновано предположение, че това не е случайно, той коментира:

“Доколкото знам, шофьорите, които са ударили автомобила на Корнелия Нинова, са различни, но шофьорът, който е управлявал колата й, е един и същ. От тази гледна точка, просто смятам, че трябва да смени шофьора. Смятам, че това е правилното. И това, което трябва да предприеме, е действително да не си излага на риск живота при същия шофьор, който при такъв кратък период от време е допуснал да бъдат извършени два пътно-транспортни инцидента”.

RELATED ARTICLES

Most Popular