Monday, May 20, 2024
HomeСпортВ Гоце Делчев очакват труден мач на „Пирин” срещу отбора на „Септември”...

В Гоце Делчев очакват труден мач на „Пирин” срещу отбора на „Септември” (Симитли)

 

Феновете в Гоце Делчев очакват много труден и интересен мач в сряда на градския стадион между отборите на местния „Пирин” и „Септември” (Симитли).

Старши треньорът на „Пирин” Румил Жотев сподели, че Илия Длагонски, който бе заменен в изминалия мач заради лека травма, попада в групата, но дали ще бъде сред 11-те, ще стане ясно на разбора в деня на мача. Същото се отнася и за бразилския нападател Родриго, който е със стара контузия от мача срещу ЦСКА-1948, но игра в изминалата събота срещу „Ботев” (Ихтиман) и дори отбеляза две попадения.

„Предстои ни много тежък мач срещу един от силните отбори в групата, изграден от много добри футболисти със стаж в професионалните групи. Ще направим всичко възможно с дух и пълно себераздаване на терена и качествена и резултатна игра да задоволим феновете”, сподели Румил Жотев.

Наставникът на „Септември” Спас Стоименов в откровен стил заяви, че нагласата на отбора му е за спечелване на трите точки в Гоце Делчев. Под въпрос до последно ще бъдат Боби Хазуров, който е все още с болки в адукторите, и Анатоли Лулейски, който пък е с болки в глезена.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular