Sunday, May 19, 2024
HomeСпортВетераните на Левски (Крупник) надвиха с 5:0 Миньор (Брежани) на празника на...

Ветераните на Левски (Крупник) надвиха с 5:0 Миньор (Брежани) на празника на Крупник

С футболна среща между ветераните на Левски (Крупник) и Миньор (Брежани), много приповдигнато настроение и спортсменска игра започна програма, посветена на празника на Крупник.
По традиция всяка година, в деня, в който село Крупник празнува, празничният ден започва с футболна среща, която е препратка към близкото минало и миньорското дело.
Разбира се, традицията не бе подмината и тази година, защото празникът е за обединение, защото заедно сме по-силни и по-щастливи, защото когато в едно село има празник, то празнува с него и цялата община.
Срещата наблюдаваха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет Вилимир Александров, Стефан Апостолов и кметът на село Крупник Иванка Чакалска. Кметът Апостолов подари на играчите футболни топки, за да поддържат добра спортна форма пред цялата година.
Победител с 5:0 стана отборът на Левски (Крупник), но всъщност в срещи като тази няма значение кой е победител и кой е победен, защото днес резултатът не е важен. Двата отбора си стиснаха ръцете на края на мача и седнаха на обща трапеза. Припомниха си миналите години и си обещаха догодина пак да се срещнат на терена и да премерят сили един срещу друг.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular