Monday, May 13, 2024
HomeНовиниБългария(видео) Задържаха група за обири на офиси и апартаменти при спецоперация в...

(видео) Задържаха група за обири на офиси и апартаменти при спецоперация в София

Полицаи от отряд “Кобра” на СДВР задържаха група за обири на офиси и апартаменти, научи “По света и у нас”. Те следили действията на групата от месец.
В малките часове групата влязла за обир в офис в столичния квартал “Надежда”, според наши източници, крадците опитали да разбият каса.
Полицаите обаче бързо влезли в дирите им. Задържането се превърнало в истински екшън – заподозрените опитали да се измъкнат и последвало продължително преследване по улиците в София.


Екшънът завършил с материални щети както по техните автомобили, така и по тези на полицаите. В крайна сметка крадците били задържани.
Установено е, че автомобилът, който използвали, е бил откраднат преди две седмици от автокъща. Четиримата задържани са криминално проявени основно за престъпления срещу собствеността.
“След опит за кражба са задържани 4 лица, криминален контингент, които са познати много добре. Имало е преследване, същите лица на подадените сигнали са тръгнали да бутат коли на колегите и има нанесени материални щети по автомобили на служителите”, каза Петър Петров от СДВР./БНТ

RELATED ARTICLES

Most Popular