Monday, May 20, 2024
HomeРегионБобов долГЕРБ-Бобов дол номинира кандидатите си за кметове

ГЕРБ-Бобов дол номинира кандидатите си за кметове

Структурата на ГЕРБ в община Бобов дол проведе събрание, по време накоето бяха направени номинации за кмет на община, кметове на кметства иобщински съветници, съобщиха от пресцентъра на партията за област Кюстендил.
“Към днешна дата сме най-подготвената политическа организация на местнониво. В екипа имаме добри специалисти във всяка една сфера – хора сжитейски и професионален опит, с визия как да се случат нещата и сжелание да работят, за да променят ситуацията в общината към по-добро”,коментира общинският ръководител Юлиан Божанов.

“Докато други се чудякакви коалиции да направят, каква подкрепа да си осигурят, вместо да сефокусират върху решаване проблемите на Бобов дол, ние работим усиленовърху предизборната си програма”, посочи Божанов. Той изрази надежда, чеслед 5 поредни победи на парламентарни избори в последните 2 години,жителите на Бобов дол ще дадат своята подкрепа за кандидати от ГЕРБ и наместния вот наесен.
По време на събранието номинации за кмет на община Бобов дол получиха: Юлиан Божанов – предприемач и общински съветник, Станислав Тенев, който работи в сферата на земеделието, и Рангел Рангелов – инженер.


Номинирана за кмет на с. Мало село бе Диана Маноилова – на 36 г.,семейна с едно дете, познава добре проблемите на населено си място.Зоя Станимирова е номинацията за кмет на с. Долистово. Тя е сикономическо образование, семейна, живее и работи в родното си място.
Предстои да се издигнат кандидати за още три села в община Бобов дол.
По време на събранието номинации за общински съветници получиха: РосицаБорисова, Светослав Китов, Десислава Александрова, Атанас Искренов,Станислав Тенев, Юлиан Божанов, Ивета Лазарова, Юлиана Никифорова,Стефка Малинова, Денислав Данаилов, Рангел Рангелов, Весела Пугьова иРадослава Георгиева.
Гост на събранието бе областният координатор Даниел Данчев, койтоблагодари на присъстващите за работата и добрите резултати досега.Данчев изрази увереност, че листата на ГЕРБ – Бобов дол ще бъде снай-добрите експерти, най-подготвената изапозната с проблемите нахората в миньорската община.
Окончателните кандидати и листата ще бъдат утвърдени срешение наИзпълнителната комисия на ГЕРБ.

RELATED ARTICLES

Most Popular