Sunday, May 26, 2024
HomeРегионДупницаГЕРБ в Дупница официално обявява кандидатурите за общински кмет, общински съветници и...

ГЕРБ в Дупница официално обявява кандидатурите за общински кмет, общински съветници и кметове на села

В сряда ГЕРБ официално обявява кандидатурите си за кмет на община Дупница, общински съветници и кметове на кметства, съобщиха от общинската организация на партията. Номинационното събрание за местни избори 2019 г. ще започне в 17,30 ч. на 31 юли (сряда) в салона на Общински драматичен театър “Невена Коканова”. На събранието могат да присъстват членове, симпатизанти и граждани.

Припомняме, че преди около 2 месеца настоящият градоначалник на общината Методи Чимев, издигнат от ГЕРБ, в интервю за „Вяра” за първи път съобщи, че ще се бори за трети мандат. Сегашните общински съветници на ГЕРБ в Дупница също се очаква да бъдат номинирани. „Всички общински съветници имаме одобрението на политическото ръководство и предложения да се кандидатираме отново. На първо четене всеки един прие да бъде включен в листата”, каза преди дни за „Вяра” председателят на групата в минипарламента Йордан Йорданов.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. За два мандата колко инвестиции привлече Чимев?Според мен нула.А иска и трети мандат.Това е наглост.Да не говориме че градът на нищо не прилича.

    • Според мен, твоят мозък е нула и то огромна нула …. Щом с сляп за направените инвестиции в града , то по-добре не коментирай.

Comments are closed.

Most Popular