Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупница„Заложническата криза” с вещите на К. Костадинов получи частично решение, върнаха му...

„Заложническата криза” с вещите на К. Костадинов получи частично решение, върнаха му стола и масата

Шефът на ОбС си чака хладилника, кафе машината, канцеларски материали, шкафчета и вещи

„Заложническата криза” с вещите и мебелите на председателя на ОбС в Дупница Костадин Костадинов е частично разрешена. През почивните дни в кабинета му са поставени стара маса и шест стола.

„Вътре е има една стара маса, която беше в Общинския съвет и шест стола. Другите вещи като шкафчета, телефон, хладилник, кафе машина и канцеларски материали още не са върнати. Поне до обед беше така”, сподели Костадинов.

Той не можа да даде повече подробности за това кога и как мебелите са се озовали в кабинета му, тъй като бе потърсен във време, което съвпадна с посещението му при зъболекаря.

Костадинов обеща да даде повече подробности, след като направи проверка на върнатия инвентар. „Не искам да ви подведа, но до обяд във вторник имаше само това“. Той направи уточнението, че печатът на ОбС е бил на мястото си и не е напускал сградата.

Както вече писахме, след драматичната сесия миналия четвъртък, при която Костадинов оцеля на председателския пост в ОбС последва опразване на шефския му кабинет. В петък той съобщи, че е сменена бравата на вратата и е ограничен достъпа до работното му място. Тогава председателят изрази надежда да му върнат поне стола и масата, за да продължи да работи.

Явно молбите му са чути, след като в понеделник е видял вътре цели шест стола и маса.

RELATED ARTICLES

Most Popular