Thursday, May 23, 2024
HomeРегионБлагоевградКоледна звезда от 70 автомобила светна на полигона край Благоевград

Коледна звезда от 70 автомобила светна на полигона край Благоевград

Над 70 шофьори оформиха с колите си коледна звезда край Благоевград. Посланието – надеждата, че светът ще се справи с пандемията от коронавирус.

Събрахме се с приятели, за да направим коледна украса в м. Полигона. Звездата е знак за нашата съпричастност, каза за “Вяра” инициаторът Милен Чавдаров. 33-годишният мъж, който има бизнес в Благоевград, организира за втора поредна година уникалното по рода си автомобилно шоу.

Миналата година колите оформиха елха, а тази година – звезда. През 2019 г. се включиха трийсетина автомобила, а сега са два пъти повече, посочи Чавдаров. Участниците са предимно от Благоевград, Петрич, Сандански и Кюстендил, имало е и хора от София. Настроението беше приповдигнато, имаше смях и щастие в очите на хората, каза Чавдаров.

По думите му през цялото време се е следяло за стриктно спазване на противоепидемичните мерки. Всички носехме маски, не се събирахме на групи, заяви той. Искам да благодаря на приятелите си, без тяхната подкрепа нямаше да се справя, каза организаторът. Намерението му е светлинното автошоу да стане традиция и през 2021 г. да привлече още повече участници.

RELATED ARTICLES

Most Popular