Friday, May 24, 2024
HomeСпортЛоко (Сф) наниза три гола на Бела в контрола

Локо (Сф) наниза три гола на Бела в контрола

Локомотив (София) победи Беласица (Петрич) с 3:0 в контролна среща.

Първото попадение на стадион “Локомотив” в квартал „Надежда“ падна в 18-ата минута, когато Карлос Франса се възползва от грешка в защитата на гостите. Той се озова очи в очи с Кирил Георгиев и майсторски го прехвърли, за да донесе преднина на своя тим. В 30-ата минута Валентин Николов изведе на перфектна позиция Димитър Митков, който не се забави и с точен удар матира стража на Беласица.

Двадесет минути преди края резултатът стана класически, след като вратарят на Бела Стоян Стоянов направи груба грешка, а резервата Ерик Манолов на празна врата нямаше как да пропусне.

Малко по-късно Живко Димитров можеше да върне един гол, но стражът на столичани се справи. Феновете на Локомотив София запалиха факли след първото попадение на тима им срещу Беласица.

Стойчо Стоев

Наставникът на Локо Стойчо Стоев изрази мнението си след убедителния успех срещу Бела.

“Напълно възможно е да има състезатели на проби. Видя се, че имаме още много работа. Имаме да изчистваме много неща. Виждам обаче, че футболистите се стараят да изчистват грешките.

Късата лятна пауза не ме притеснява, а това, че нямаме отбор. Имал съм такива периоди с подготовки по 25 дни. Притеснителното е, че това късо време ни притиска, като селекция и изграждане на отбор. Надявам се да успеем да наваксаме изоставането в селекцията”, заяви Стоев.

Беласица (основен състав): Кирил Георгиев, Атанас Карачоров, Атанас Димитров, Валентин Костов, Христо Петров, Мартин Русков, Владимир Гогов, Аспарух Смилков, Запро Динев, Аксел Талонса, Мариян Вангелов.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular