Monday, May 13, 2024
HomeРегионКюстендилМлад диджей сложи край на живота си в Кюстендил! Югозападът скърби за...

Млад диджей сложи край на живота си в Кюстендил! Югозападът скърби за Вальо Хита

Трагичната смърт на младия DJ Валентин Цветанов, известен като Вальо Хита, разтърси Югозапада. Стотици приятели, колеги и фенове на талантливия DJ публикуваха негови снимки в социалните мрежи, изразявайки своята тъга от внезапната загуба. Никой недоумява за причините, довели до фаталното решение да сложи край на живота си толкова млад. Валентин Цветанов е скочил от 10-ия етаж на жилищен блок в град Кюстендил, където се помещава апартаментът на неговата баба.
„Отиде си твърде млад, един истински човек, голям мъж, прекрасен приятел и талантлив DJ. Никой не умира истински, докато има живи, които го помнят! Поклон пред светлата ти памет!”, написаха неговите колеги.
DJ Вальо Хита е известен на публиката в Благоевград, Кюстендил, Дупница, Перник и София. Той е работил за една от големите благоевградски музикални агенции. Участвал е в големите партита на различни столични заведения и дискотеки. Носител е на няколко награди, между които 1-во място от професионалния шампионат за DJ в Банско през 2019 година. Негови колеги го определят като истинска надежда и фаворит сред младите диджеи в страната.
Погребението на Валентин Цветанов (Вальо Хита) ще се състои на Гробищния парк в град Кюстендил на 21.01.2022 от 16,00 часа.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Жалко за талантливия колега! Като Денис Т. да си “отиде” в разцвета си! Каквито и проблеми да има човек,не мисля че това е решението! Светла ти памет момче!

Comments are closed.

Most Popular