Monday, May 13, 2024
HomeРегионКюстендилОбластният управител на Кюстендил представи своите заместници - Й. Гогев и инж....

Областният управител на Кюстендил представи своите заместници – Й. Гогев и инж. Г. Илинов

Областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски представи официално своите нови заместници – Йордан Гогев и инж. Георги Илинов.

„Колегите от областна администрация ги приемаме с надеждата за една добра и ползотворна работа в името на най-важната задача, която стои пред нас – провеждането на честни и прозрачни избори в пандемична обстановка. Искам да изкажа и нашата благодарност за работата на досегашните зам. областни управители – д-р Матей Попниколов и Райчо Цветин, и да им пожелаем успехи занапред”, заяви областният управител Александър Пандурски.

Ресорите на Йордан Гогев са провеждането на държавната политика на регионално ниво в областта на околната среда и водите, туризъм, трудова и социална политика, екология, младежки дейности и спорт, екология, сигурност и обществен ред. „На 60 години съм, семеен, с две деца. Имам 20-годишна професионална кариера в системата на българската армия като офицер и съм заемал различни ръководни длъжности. Завършил съм и Военната академия „Г. С. Раковски“ в София. След армията, през последните 10 години работех в областта на ВиК сектора”, представи себе си Йордан Гогев. Инж. Георги Илинов отговаря за областите: икономика, инвестиционно развитие, земеделие, храни и гори, култура и образование. „Семеен съм, с  две деца и четири внучета; щастлив, за което благодаря на Бога. Не съм роден в Кюстендил, но съпругата ми е от тук и аз дойдох да живея в Кюстендил. Работел съм в Кондензаторния завод, Агенция „Митници” и в частния бизнес. Винаги съм държал на професионализма при изпълняване на служебните ми ангажименти”, каза за себе си Георги Илинов.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular