Monday, May 13, 2024
HomeРегионБлагоевградПарад на красотата и рожден ден в Симитли

Парад на красотата и рожден ден в Симитли

Премина най-вълнуващият ден за абитуриентите от Симитли – абитуриентският бал. Зрелостниците, пременени в красиви бални рокли и елегантни костюми, най-красиви, показаха стил, чар и щастливи усмивки. Стотици симитличани излязоха на празнично украсения площад, за да ги видят, за да се насладят на модното дефиле, за да ги снимат и да пожелаят на завършващите успех в бъдеще.

Денят за абитуриентите започна от пазара, където се събираха и разгряваха с първите хора. Традиционно те отидоха да вземат класния си ръководител – Теменужка Николова. Дефилето започна от двора на училището, продължи по улица „Христо Ботев“ и стигна на площада, където жители и гости на града очакваха с нетърпение красиво пременените абитуриенти.

Емоционална изненада бяха подготвили за зам.-директора Борислав Дафков и неговото семейство, което празнуваше рождения ден на сина на Дафков в местно заведение. Завършващите поздравиха семейството, подариха подарък на рожденика, изиграха няколко хора в негова чест, след което се запътиха към сцената, за да ги видят всички.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular