Sunday, May 19, 2024
HomeРегионПерникПерник не иска Бойко Рашков в листите,  Петков го пробутва на второ...

Перник не иска Бойко Рашков в листите,  Петков го пробутва на второ място

„Продължаваме промяната“ се готви да направи подмяна в Перник, като ще постави комунистическият милиционер Бойко Рашков на второ място в листите след Кирил Петков. Перничани са категорично против отново да бъдат представлявани от скандално известния бивш министър на вътрешните работи и настояват да бъде даден шанс на местен човек.

Борбата им за пернишки водач се оказа неуспешна и перничани виждат как за пореден път рискуват да изпратят в Народното събрание Б. Рашков, който до този момент не е показал никакво отношение към жителите на областта.

Хората от Перник още коментират как комунистическият следовател  си изпусна нервите и би журналисти в парламента, след като дръзнаха да го попитат за връзките му с контрабандистите Стефан и Марин Димитрови.

На кадри бе заснето как Рашков изпадна в истерия от настоятелните въпроси и се закани с чадър в ръка на журналиста

Симеон Милков. Преди това отправи закана и към журналиста Николай Караколев, като изби телефона му от ръцете.

Припомняме, че през пролетта на 2023 год. Бойко Рашков отново бе водач на „Продължаваме промяната” в 14 МИР Перник. По тази причина сега се търси вариант, при който да бъде втори в листата и след освобождаването на челната позиция от К. Петков да намери отново място под слънцето в парламента.

По данни на “Стандарт”, шансовете на ПП-ДБ на парламентарните избори  изобщо не са големи. Водач на листата на ГЕРБ в миньорския град отново ще бъде лидерът на младежката организация на Борисовата партия Георг Георгиев. За пореден път последна в листата е Христина Георгиева, която с преференции успя да спечели второ място в класацията.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular