Monday, May 13, 2024
HomeРегионДупницаЯнек Кючуков: Обещавам да работя за бъдещето на детския футбол в Дупница

Янек Кючуков: Обещавам да работя за бъдещето на детския футбол в Дупница

Новият директор на ДЮШ на „Марек“ отговори на нападките от Клуба на привържениците

Новият директор на Детско-юношеската школа на стадион „Бончук“ Янек Кючуков отговори на нападките към него от страна на Клуба на привържениците на „Марек“.
Както вече писахме, от фенклуба разпространиха декларация, в която се обявяват против неговото назначение на ръководната позиция, което влиза в сила от 1 юли.
Бившият капитан на дупнишкия клуб потърси „Вяра“, за да обяви своята позиция относно реакцията на организираните привърженици:
„Искам да изкажа за пореден път уважението ми към феновете на ФК „Марек 1915“ и възмущението си от две-три лица от тях, които внушават на обществеността за пореден път съмнения за уредени мачове, а не факти, лъжи, а не истини. Средно интелигентните хора знаят, че съмненията не са факти. Аз съм треньор с „А“ лиценз и действително провеждам индивидуални тренировки с деца и никога досега не сме участвали с името „Марек“ на турнири. Това са долни лъжи на високо морални хора и са продиктувани от това, че когато бях изпълнителен директор на клуба, забраних на единия от тях да използва съблекалните и баните на клуба за лични хигиенни нужди, другият бе принуден да заплати две счупени от него седалки, а третото лице предупредих да не хвърля бомбички, тъй като клубът понесе санкции за същите действия преди това.
Същите тези високо морални хора, в трудни моменти за клуба, припознаха по най-официален начин един нов клуб с името „Марек“, създаден от много уважавана от мен футболна фамилия и след това се отрекоха от тях. След определено време реагираха и излизаха с подобни декларации срещу г-н Паризов, който даде немалко средства за клуба.
В още по-трудни моменти, след серия от слаби резултати във „В“ група, отново показаха високия си морал, разпъваха транспаранти, излизаха с декларации, искаха оставки.
Оставям на уважаваната от мен футболна общественост да прецени дали да застанат зад тези двама-трима високо морални господa, или да подкрепят бъдещето на детския футбол в Дупница, за което обещавам да работя!
Само „Марек“!!!!!!“, пише в позицията си Янек Кючуков.

Димитър ИКОНОМОВ

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. И янек си има кусури ,но групата фенове дангов и румен таксито за пореден път се излагат стават за смях.Крайно време е да се откажете не ставате за нищо.

Comments are closed.

Most Popular