Friday, May 10, 2024
HomeРегионБобов долСашо Студента от Дупница ще става траурен бос, търси къде да приюти...

Сашо Студента от Дупница ще става траурен бос, търси къде да приюти бизнеса си, удари на камък за Чепкалото и в жк “Бистрица”

Известният дупнишкия ресторантьор Александър Здравков, известен с прякора Студента, иска да отвори траурна агенция. Здравков, който има здрав бизнес нюх, върти автокъщи и ресторант на изхода на Дупница, е усетил, че в бизнеса със смъртта има много хляб. Между 5 и 10 човека издъхват всеки ден из Дупнишко, сочат статистиките. „Сашо Студента се опита да закупи едно много апетитно място в центъра на жк „Бистрица”, точно до супермаркета, но не успя да се договори със собственика Ботьо Бельов. Явно много пари му поиска. Сашо знае какво иска, знае какво търси и е готов да даде реална цена. Наскоро игра и на търг за Чепкалото на ул. „Венелин” в Дупница, но не успя да се пребори. Ако има някой, който иска да продаде имот в централна градска част на Дупница, Сашо ще го купи веднага.”, разказаха близки до бизнесмена. Александър Здравков е много колоритен, преди около 5 години той изтърва нервите си и в словесен спор и заплаши уж с убийство лидерите на Мария Капон. Председателят на Единна народна партия в Бобов дол Петър Василев внесе жалба в полицията срещу Сашо С Студента, но дежурният не му е прие. Василев и лидерът на ЕНП в Дупница Олег Георгиев продават коли втора ръка в Дупница и в продължение на половин години въртели бизнеса си на площ на Студента. После намерили по- евтин терен и се изнесли. Това предизвикало гнева на Сашо. Пред „Вяра” Сашо Студента беше категоричен: “Само напсувах Петър Василев, нямам намерение да си цапам ръцете. Изнесоха се без предупреждение, даже не си пратиха тока, а тръгнали да оправят съдбите на народа и се регистрират през половин година от партия в партия.” А Петър Василев е вечният кандидат за кмет на Бобов дол. В изборния ден той получава само един глас- своя.

“Пак купиха избирателната комисия, пак си купиха кметския пост.”- е простото му обяснение за иронията на съдбата.

Авторски права

Съдържанието на http://viaranews.com/ e под закрила на Закона за авторското право. Всички регионални статии, репортажи, интервюта и други текстови материали от Югозападна България, публикувани в сайта. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие, посочване на източника и добавяне на линк към http://viaranews.com/.

RELATED ARTICLES

Most Popular