Sunday, May 12, 2024
HomeРегионБанскоАндрей Новаков: ГЕРБ трябва да предложи на избирателите в Пиринско конструктивен и...

Андрей Новаков: ГЕРБ трябва да предложи на избирателите в Пиринско конструктивен и смислен дебат за конкретни политики и решения.

 65 нови членове от Гърмен, Якоруда и Банско са приети в структурите на ГЕРБ от началото на 2021 год.

65 нови членове са приети в структурите на ГЕРБ от началото на 2021 год. Те са от общините Гърмен, Якоруда и Банско, съобщи евродепутатът от ГЕРБ /ЕНП Андрей Новаков.Той подчерта, че активната работа на местните структури, както и на народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област оказват съдействие и подкрепа при решаването на редица местни проблеми и това е пътят към доверието на хората.”

През последния месец само в образователната и спортната инфраструктура в Благоевградска област са отпуснати над 2,5 млн.лв. Продължава строителството на стратегическият за общината проект- АМ „Струма”. През годините сме доказали, че когато поемем ангажимент- работим за неговата реализация, каза още Новаков.

По –рано днес в предаването “Събития и личности” на радио Благоевград Новаков съобщи, че  ПП ГЕРБ в област Благоевград има готовност за предстоящите избори за народни представители. Учредяването на областния предизборен щаб и общинските щабове по места е започнало още от 4 януари. По думите му, интересът на членовете на партията към номинациите за кандидати за народни представители е голям. В листите ще намерят място утвърдени имена в партията, както и нови лица. Очаква се имената в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ да станат ясни през следващата седмица.

Според Новаков е изключително важно, в рамките на предстоящата кампания, ГЕРБ да предложи на избирателите в Пиринско конструктивен и смислен дебат за конкретни политики и решения.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular