Monday, May 13, 2024
HomeРегионДупницаГордост! Мартин Миладинов вдигна купа при дебюта си на "Про файт"

Гордост! Мартин Миладинов вдигна купа при дебюта си на “Про файт”

Дупница отново триумфира в бойните спортове. Заслугата е на Мартин Миладинов от СК “Патриот”, който постави блестящо начало на участието си на гала вечерта по кикбокс Pro fight. Спортонто събитие се проведе в Гоце Делчев, където топ кикбоксьори от България, Сърбия и Черна гора се изправиха един срещу друг на ринга.


Представянето на Мартин Миладинов изпълни с гордост цяла Дупница. “За тези моменти живеем! Победа за Мартин Миладинов в дебюта му на гала вечерта Про Файт 20 в Гоце Делчев”, не скриха вълнението си от треньорския щаб на дупнишкия клуб. Миладинов получи стотици поздравления за победата и пожелания да жъне още повече успехи на ринга.
Дупница има още един повод за радост от надпреварата. Донесе я Таньо Дикански (кат. 86кг.), който е от Дупница, но живее в Гоце Делчев. Той завоюва третата шампионска победа след като спечели с нокаут срещата с Валентин Шуманов (СК ГО-ДО Петрич). Дикански се поздари с победата и купата, и показа, че е по-добрият от двамата в югозападното дерби.


Най-очаквана бе срещата между шампионеа от Гоце Делчев Костадин Кърджалийски и сърбина Едвард Земанко.
С нокаут Кърджалийски триумфира над съперника си под скандиранията на публиката. Четирикратният републиканки шампион Кърджалийски спечели безапелационна победа над сърбина и се поздрави с победа и в родния Гоце Делчев. Кърджалийски спечели пояса на Pro fight и шампионската купа. Те бяха връчени от кмета на Гоце Делчев Владимир Москов.
Организатор е престижната бойна верига Pro Fight, със съдействието на община Гоце Делчев. Събитието се реализира под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular