Общинската болница в Дупница търси доставчик на лекарства за 261 470 лв.

Доставчик на лекарства търси общинската болница в Дупница. МБАЛ “Свети Иван Рилски” обяви обществена поръчка за доставка на лекарствени продукти на стойност 261 470,45 лева без ДДС. Изпълнителят ще трябва да доставя лекарствени продукти периодично, по предварителна заявка, съгласно спецификация, приложена в документацията за участие в процедурата. Срокът за изпълнение на поръчката е 24 (двадесет и четири) месеца от сключване на договор при периодично извършващи се доставки в зависимост от потребностите на възложителя. Срокът на доставка е по предложение на участника в часове, не по-дълъг от 24 часа от получаване на писмена заявка от Възложителя.
Процедурата обхваща 83 броя обособени позиции. Оферти могат да се подават за цялата процедура и за една или повече обособени позиции
Участникът подава само една оферта, съгласно условията посочени в документацията за участие. Предлаганите лекарствени продукти следва да отговарят на параметрите, заложени в спецификацията, изготвена от възложителя.
Участниците следва да декларират, че притежават валидно разрешение за употреба на лекарствения продукт, издадено по законовия ред, с одобрена кратка характеристика на предлагания продукт. В случай, че участниците се намират в процедура за подновяване на разрешението за употреба или когато разрешението за употреба изтича по време на договора, участниците следва да декларират в съответствие със закона , че количествата от лекарствения продукт са налични, става ясно от документацията.
Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е 10 октомври.