Monday, May 13, 2024
HomeРегионДупницаСветът на Мили

Светът на Мили

Със сълзи те посрещнах, но с усмивка те изпращам… Happy End!

Ако се чудите за кого става въпрос, това е тази прословута 2020 година. Да! Точно така започна за мен – с горчиви сълзи, продължи с изпитания до лятото, а след това ме остави да си ближа раните още няколко месеца.

Не знам за вас, драги читатели, но лично за мен това бе годината с най-големите изпитания, едно истинско тестване на устойчивостта ми. С една дума – „Игри на волята“ и „Сървайвър“ пасти да ядат пред всичко това, с което 2020-а издевателстваше над психиката ми. Но, въпреки всичко – АЗ ПОБЕДИХ! Излизам от тази „игра“ като победител! Аз победих нещо повече от някакви риалити шоу предизвикателства. Аз взех награда, много по ценна от онези 100 000 лева, които се раздават в подобен сорт предавания. Аз извоювах храброст, отговорност, интуиция, мъдрост, предпазливост, увереност и емоционална стабилност. Тези качества не бих заменила за 100 хиляди лева. Защо? Защото аз сама мога да спечеля тези пари. Въпрос на време е. И това време скоро ще настъпи.

2020 година ми даде много уроци. Направи ме човек, който знае какво иска и как да го получи. Толкова съм уверена в себе си, че няма какво повече да ме изплаши. Защото за една година преживях загуба на любим мой роднина (вечно жив в сърцето), огромен „апокалипсис“ в лично отношение и влошаване на здравето.

Почти не разбрах, че по света върлува смъртоносен вирус, тъй като през по-голямата част от времето търсех решения за моите собствени трудни казуси. Много мои приятели, които знаеха през какво минавам, ми казваха: „Мили, ти си силен човек. На твое място нямаше да се справя“, „Мили, аз бих постъпил в психиатрия. Не бих издържал“, „Мили, толкова си крехка, същевременно толкова силна. Ти си непобедима, момиче!“. Тук е момента да благодаря на моите приятели и роднини, че бяха неотлъчно до мен. Те заявяват, че се гордеят с мен, че съм борбена млада жена, че съм умна и упорита. А на свой ред аз твърдя, че ако не бяха те, хората, които ме подкрепят и обгрижват душевно, нямаше да съм това, което съм сега. Обичам ви!

Но не ви споделям всичко това, за да ме съжалявате. Аз вече съм добре и със всеки изминал ден ставам все по-добре.

Моето послание е, че каквото и да ви поднесе животът, целта е да се изгради един достоен и войнишки характер. Здрав дух – здраво тяло! Ставате силни. Ставате храбри. Ако имате добра преценка във всяка дадена ситуация и имате аналитично мислене, вие сте победители! Животът ОБИЧА СМЕЛИТЕ! Защото смелите и добрите войници ни извадиха от 5-вековното робство. Защото смелите не позволяват да ги манипулира нито страхът, нито каквото и да е. Енергията на смелите е много по-силна от всяко зло. И злото стои далеч от високочестотни, храбри юнаци.

С тази публикация искам да ви мотивирам да бъдете по-смели и решителни. Влезте в Новата година със зашеметяващ блясък, с усмивки, и твърдо решени, че ще покорявате ВИСОЧИНИ. Всички стари разочарования да останат в миналото. Вие в миналото нямате работа. Изчистете ума си, и когато часовникът бие празнично 12-те удара, си кажете: „Здравей, прекрасен нов живот! Готова съм да получа всички твои блага!“. Защото вие го заслужавате. Щом все още четете тези редове, вие сте великолепни.

Докато четете тази статия, представете си че аз съм вашата фея, която ви орисва 2021 година да бъде вашата година. Орисвам ви с благословия, да имате изключително здраве, много пари (защото живеем в свят, пълен с възможности) и много любов! И това е истина. Ще бъде, защото така искам! Така искам за мен и за всички мои читатели и последователи. Вие сте специални за мен, вие допринесохте за моя възстановителен период. Аз помагам на вас, но и вие на мен. В този момент ви побиват тръпки, кожата ви настръхва, сърцата ви туптят от вълнение, защото вашите мечти и желания са на път да се сбъднат. И, то на 100%! Развълнувани ли сте? Сега някой скептик ще попита: „Добре де, Мили, а откъде си сигурна, че ще се сбъднат тези мечти?“ Веднага имам отговор. Защото, когато силно желаете нещо, но се страхувате от него, то вие го отблъсквате. Не сте сигурни във вас и вашето желание. Не знаете дали можете да се справите с него. Не го искате достатъчно. Желанието се отдръпва от вас, защото вижда ваша несигурност, плахост и неувереност. НО! Когато силно желаете нещо и не изпитвате никакъв страх, то вие сте спокойно и изживявате емоцията, сякаш то вече се е сбъднало. Повярвайте ми, желанието вече пътува към вас. То ще се осъществи. Вие го очаквате с отворени обятия, без да се съмнявате, че то идва. Вие го привличате с вашите трепети и очаквания. Работите и учите за него. Действате за него. И обратното, ако изпитвате несигурност, не само, че желанието остава нереализирано, а и вашият собствен път е труден и мъчителен. Говоря за това от личен опит. „Слушайте кака ви Мили“, казано с усмивка.

А сега – хайде! Сложете си най-хубавия тоалет, най-широката усмивка, най-веселото настроение и… ДОБРЕ ДОШЛА, 2021 ГОДИНА! Обещайте ми, че този път и окончателно това ще бъде вашата година на грандиозни промени и вълшебни мигове!

Защото аз обещавам да продължавам да помагам на себе си и на всички вас, които се вдъхновявате от моите думи. И ще градим заедно нашите цели, и ще постигнем заедно нашите амбиции!

С много обич и уважение,

Ваша Мили

 

RELATED ARTICLES

Most Popular