Monday, May 6, 2024
HomeСпортЗдравко Четвороженски окупира върха на турнира по тенис на маса в Самоков

Здравко Четвороженски окупира върха на турнира по тенис на маса в Самоков

Общо 35 ученици от Самоковска община се включиха в седмото поредно издание на турнира по тенис на маса, състоял се в Младежкия дом.
Фаворитът Здравко Четвороженски очаквано бе над всички и грабна нова титла в колекцията си от трофеи, триумфирайки в категорията на състезателите от 9-и до 12-и клас. Четвороженски победи на финала достойния си опонент Димитър Илиев, а трети завърши проспериращият Боян Гюров.
Сатко Илиев бе над всички при учениците до 8-и клас, като с техничната си игра даде заявка, че в бъдеще може да обърка плановете и на по-опитните тенисисти. Втори тук се нареди Пламен Пламенов, а призовата тройка попълни Марио Иванов. Отново на върха при дамите завърши Станислава Стоянова, наложила се в последната битка над Любка Ангелова. Третото място окупира Веска Ангелова.
Лично президентът на клуб “Самоков” Кирил Москов връчи красивите купи на победителите.
“Тенисът на маса е един от най-леснодостъпните спортове – изисква се само желание, хилка и топче”, подчерта Москов, който връчи като дар на домакина на проявата Латинка Щъркелова и на учителите – помощници за провеждането на надпреварата – Димитринка Янева и Надя Вичева, специална книга.

RELATED ARTICLES

Most Popular