Monday, May 6, 2024
HomeАктуално от днесИнвазия на американски автомобили на „Червения площад” в Дупница!

Инвазия на американски автомобили на „Червения площад” в Дупница!

Честват 60 –годишен юбилей на Форд Мустанг с парад на американските автомобили

Национален автомобилен клуб „Форд Мустанг България“ организира „Парад на американски автомобили – Дупница“. Той ще се проведе на 28.04.2023г.(неделя), на площад “Свобода”.

Парадът е посветен на отбелязване на 60 годишен юбилей на Форд Мустанг. Жителите и гостите на града ще могат да видят редки и екзотични американски автомобили от всички епохи, някои от които уникални за България и Европа. Организаторите на парада гарантират присъствието на над 100 американски коли.


„Избрахме Дупница заради установените вече традиции. Градът е известен с богата си автомобилна култура. Също така имаме амбиция таз годишното изданието на ежегодния американски автомобилен фестивал, отново да се проведе на летище „Крайници“, където беше и през 2023 година”, споделят от национален автомобилен клуб „Форд Мустанг България”.

Пристигането на автомобилите на площад „Свобода” ще започне след 10.30 часа, а изтеглянето на автоколоната ще бъде в 14.00 часа. Събитието ще бъде открито с тържествен водосвет за здраве и безавариен сезон от архиерейски наместник, ставрофорен иконом Георги Паликарски. За озвучаването и доброто настроение на всички ще се погрижи DJ Боби Коларов.

RELATED ARTICLES

Most Popular