Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилВиктор Янев е новият областен лидер на ГЕРБ-Кюстендил

Виктор Янев е новият областен лидер на ГЕРБ-Кюстендил

Областният управител на Кюстендилска област Виктор Янев е новият лидер на областната структура на ГЕРБ. Решението е на изпълнителната комисия на националното ръководство на партията.

 

Кирил Калфин

Новината все още не е официално потвърдена от партия ГЕРБ в Кюстендил, но се очаква това да се случи днес или утре. Причината е, че досегашният лидер – депутатът Кирил Калфин, е пожелал да отстъпи поста по здравословни причини.

Михаела Крумова

Калфин няколко пъти досега е подавал оставката си от поста поради проблеми със здравето. Калфин категорично е заявил, че и оттук нататък ще работи в полза на ГЕРБ, както е било и досега. Той остава член на областното ръководство. За вторник като народен представител Калфин е насрочил приемна за гражданите от Кюстендилски регион.


Радослава Чеканска

Областният управител Виктор Янев до този момент заемаше поста шеф на общинската структура на ГЕРБ. Този пост ще бъде поет от ОбС шефката на Кюстеднил Михала Крумова. Според източници ОбС шефът на Дупница Емил Гущеров отстъпва поста си областен административен секретар на ГЕРБ на депутата Радослава Чеканска.

RELATED ARTICLES

Most Popular