Wednesday, May 8, 2024
HomeСкоростиНовият Macan S – по-мощен, с нов дизайн и напълно свързан със...

Новият Macan S – по-мощен, с нов дизайн и напълно свързан със света

Новият Macan S също прави своята първа публична поява в Женева. В Porsche задълбочено са обновили Macan по отношение на дизайна, комфорта, свързаността и динамиката на задвижване. ДНК-то на характерния дизайн на Porsche може да се забележи в триизмерния LED светлинен панел в задната част на компактния SUV. LED технологията ще бъде стандартно оборудване и за фаровете в бъдеще.

Най-впечатляващите нови характеристики в интериора са 10,9-инчовият сензорен екран на новата система Porsche Communication Management (PCM), въздуховодите с нов дизайн и ново разположение и опционалният GT спортен волан, познат от 911. Системата PCM прави възможен достъпа до нови дигитални функции като интелигентно гласово управление и стандартна онлайн навигация.

Гамата на оборудването, предназначено за удобство, е разширена с асистента за шофиране в задръствания Traffic Jam Assist, йонизатор за подобряване на въздуха в автомобила и отопляемо предно стъкло. Macan S се задвижва от нов 3-литров двигател V6 и турбокомпресор с с централно разположение между двата реда цилиндри.

Източник: autobild.bg
RELATED ARTICLES

Most Popular