Sunday, May 12, 2024
HomeРегионДупницаКатастрофа с патрулка в Дупница, полицаят - с положителна проба за наркотици

Катастрофа с патрулка в Дупница, полицаят – с положителна проба за наркотици

Униформеният съобщил пред колегите си, че ползвал фитнес добавки

 

Полицай от Дупница е дал положителна проба за употреба наркотично вещество след възникнало ПТП със служебен автомобил. Това потвърдиха от пресцентъра на ОДМВР –Кюстендил.

Инцидентът е от понеделник вечерта, когато лек автомобил  марка „БМВ” се удря леко в полицейска патрулка в Дупница. При удара няма пострадали. Нанесени са незначителни материални щети на служебния автомобил, съобщи говорителят на ОДМВР Катя Табачка.

Местопроизшествието е обслужено по административен ред от КАТ. На двамата водачи са направени тестове за употреба на алкохол и наркотици. И двата теста на алкохол са били отрицателни. Полевият наркотест на полицая обаче е дал положителен резултат за наркотично вещество, уточняват от пресцентъра.

„Водачът на полицейския автомобил е дал кръв за анализ, като  резултатите от него ще дадат категоричност. Пред колегите си униформеният е съобщил, че ползвал фитнес добавки. По случая е образувано досъдебно производство”, съобщи Табачка.

Според източници близки до полицията, униформеният е второ поколение полицай, като в зората на демокрацията неговият баща  е заемал началническа длъжност в РУ-Дупница. След напускане на системата е разгърнал своя адвокатска практика.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Шефа на Кат на Кюстендил опипвал работничките, а от полицията го крият, плаща на началниците да го скрият оти пази престъпниците алкохолици и не им взима табелите,, кой има пари и хотели в града не им се комвискуват колите даже и пияни да карат, особено на спа хотела, та един наркоман повече у тая галевска милиция не е важно

Comments are closed.

Most Popular