Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаГоспожа Атанасиевич! Волейболната звезда от Дупница Елица Василева каза най-важното "Да"

Госпожа Атанасиевич! Волейболната звезда от Дупница Елица Василева каза най-важното “Да”

Капитанът на българския национален отбор по волейбол Елица Василева вече официално е госпожа Атанасиевич! Дългоочакваната сватба е факт! Красивата дупничанка, наричана Супер Ели и любимият ѝ Александър Атанасиевич се врекоха във вечна вярност и любов.

Събитието се състоя в сръбската столица Белград и събра стотици гости. Кумове на двойката бяха националката Христина Вучкова и съотборникът на младоженеца от “репрезентация” Никола Мияйлович.

Ели и Саша се венчаха в църквата “Апостоли Петър и Павел” в един от живописните паркове в старата част на сръбската столица, а партито след това се пренвесе в елитния местен ресторант “Топчидерац”.

Сред гостите на сватбата бяха съотборничките на Василева от националния ни тим, колегите на Бата от сръбския тим, бившите му съотборници от Сър Сейфти Конад (Перуджа), както и родни национали. От българска страна на сватбата присъстваха също Теодор Салпаров, Валентин и Георги Братоеви, Велизар Чернокожев и др.

Специален гост на тържеството бе сръбската мегазвезда Весна Змиянац, която поздрави младоженците и всички присъстващи с най-големите си хитове.

Елица Василева е родена на 13 май 1990 година в Дупница. Волейболната звезда, която е висока 194 см и любимият й Александър са заедно от пет години, а през май 2021 г. обявиха годежа си.

RELATED ARTICLES

Most Popular