Monday, May 6, 2024
HomeРегионКюстендилДве денонощия без следа от 63-годишния Божидар Миланов

Две денонощия без следа от 63-годишния Божидар Миланов

Издирването продължава

Димитър ИКОНОМОВ
И вторият ден от издирването на 63-годишния Божидар Миланов от кюстендилското село Багренци не даде резултат. За последно мъжът е видян в гората между селата Четирци и Ямен. Преди това отишъл да помогне на свой приятел за отглеждането на животни високо в планината. Той е тръгнал пеша към Яменското ханче около 13 часа във вторник, но така и не се прибрал вкъщи същата вечер.

„За съжаление все още няма никакво развитие със случая на моя чичо. Продължаваме да го търсим. Няколко доброволци ни се притекоха на помощ и заедно с тях го издирваме. Полицията също продължава да го търси. Надяваме се, че скоро ще го намерим и да е добре“, каза пред „Вяра“ племенникът му Николай.

Както писахме, сигнал за изчезването в полицейския участък на Невестино подава братът на Божидар. Местните органи на реда заедно с полицаи от Кюстендил незабавно започват издирвателни действия. Те обхождат района и използват различни способи, за да могат да намерят Божидар възможно най-бързо.
По думите на близките му човекът познава района много добре, тъй като е минавал често по този път. Те допълниха, че 63-годишният им роднина е в  много добро здравословно състояние. Въпреки усилията на полиция и доброволци обаче все още няма никаква следа от Божидар Миланов.

RELATED ARTICLES

Most Popular