Sunday, May 12, 2024
HomeРегионПерникЗаради лошото време отлгат и ПЕЙКА парк фест 2022 в Перник

Заради лошото време отлгат и ПЕЙКА парк фест 2022 в Перник

Поради предстоящите неблагоприятни метеорологични условия този уикенд – буря, дъжд и ниски температури под 20 градуса се налага да проведем ПЕЙКА парк фест 2022 на нови дати – 23 и 24 юли. Локацията остава същата – Пернишката крепост. Това съобщиха от общинската администрация в Перник.

На 24 юли /неделя/ от 19:00 ч. ще се състои мега концерта с участието на 2Bona, FYRE, Papi Hans и Alex & Vladi Official.
На 23 юли /събота/ от 20:00 ч. стартира събитието за електронна музика UNDER THE STARS 2022 с участието на Balthazar & JackRock, Christian Craken, Boryana, YTRID и BOBE.
Зал
“Очаквайте и много дневни активности през дните на фестивала – дневни партита, игри, забавление, фен срещи, подаръци, чил зона и още много изненади! Извиняваме се за причиненото неудобство! Надяваме се, че ще бъдем заедно, за да създадем незабравими летни спомени!”, допълват още от кабинета на кмета Станислав Владимиров.
Припомняме, че заради очакваните лоши метеорологични условия в следващите дни, още едно знаково събитие за Пернишки регион бе отложено. Църногорският събор се ще се състои на 16 и 17 юли 2022г. (събота и неделя). По предварителна програма съборът трябваше да се проведе на 9 и 10 юли.
RELATED ARTICLES

Most Popular