Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаКостадин Костадинов: След 4-ти към България има два пътя- на европейското развитие...

Костадин Костадинов: След 4-ти към България има два пътя- на европейското развитие или пътят към Москва

С думите на Томас Хобс , че и най-лошият мир е по-добър от най-добрата война, координаторът на СДС за Югозападна България и  председател на ОбС-Дупница К.Костадинов агитира за синята идея

„След 4-ти към България има два пътя. Единият е този, по който вървим към момента – пътят на европейското развитие и на това, което ни очаква – огромни средства по различни структурни, кохезионни фондове и фондове за подкрепа.

Това ще повиши приходите на нашето население, ще ни накара да се почувстваме истински европейци. И другият път – пътят на тези, които ни тикат към Москва и ни обещават някакви имагинерни ползи.” Това заяви председателят на ОбС-Дупница Костадин Костадинов и координатор на СДС за Югозападна България по време на представянето на кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС.

„Нормалните хора са с нас, разберете. Нормалният бизнес е с нас. Хората знаят, че и най-лошият мир е по-добър от най-добрата война!“, припомни фразата на английския философ Томас Хобс координаторът на СДС за Югозападна България и  председател на ОбС-Дупница, Костадин Костадинов.

RELATED ARTICLES

Most Popular